Despre noi

           Siguranţa şi încrederea este garantată prin seriozitatea şi profesionalismul personalului instruit, calificat şi atestat legal, dotat şi echipat conform legilor în vigoare, oferind o colaborare corectă, punând accentul pe liniştea şi confortul clientului.

             În anul 2009, Lucian BOT, boxer profesionist activ, împreuna cu asociatul său, Mihai CULDA, fostă gardă de corp a unor personalităţi din România lansează un nou serviciu de protecţie şi pază pe piaţa clujeană având ca activitate principală, după codul C.A.E.N nr. 8010- activităţi de protecţie şi gardă (fiind singura de acest gen din Transilvania).

             Pe parcursul timpului echipa Vip Guard Security s-a dezvoltat, lucrăm cu profesioniști, oameni de încredere, serioși și responsabili, dedicați muncii lor în fiecare clipă petrecută pe teren, bine pregătiți și cu o condiție fizică ce nu lasă loc de interpretări. 

             Evenimentele pe care le avem în palmares sunt dintre cele mai importante: Untold Festival, Electric Castle, Jazz in the Park, Mioritmic, Campionatul de Handbal Feminin, concertele de la Sala Polivalentă, evenimentele de pe Cluj Arena și multe altele iar participarea noastră în calitate de responsabili ai siguranței voastre se repetă în fiecare an. 

             Managementul profesionist și implicat a determinat recunoașterea valorii echipei iar firma Vip Guard Security a devenit- MEREU ALEGEREA EVENIMENTELOR DE MARCĂ!